knižka – Príbeh o ušľachtilej podobe nášho jazyka

Knižka s obrázkami vyrozpráva históriu toho, ako sa z prvých zvukov ľudských bytostí postupne vyvinula ušľachtilá podoba slovenského jazyka.  Štruktúra a vyhotovenie knižočky umožňujú prinášať deťom príbeh nášho jazyka aj po častiach.

30,00 

Na sklade

Katalógový kód: SJKPR

Zdieľať:

Popis

Technologický popis

Sada obsahuje 2 časti.

Prvá časť – knižka s obrázkami a textami, rozmer 140 x 140 mm, obojstranná farebná potlač, viazané striebornou kovovou špirálou.

Druhá časť – vykladacie karty s obrázkami a karty s textami, rozmer 140 x 140 mm, jednostranná farebná potlač.

Metodologický popis

Fascinujúca knižka pre sprevádzajúcich pedagógov malých Montessori školákov. Môžete deťom z nej čítať, vykladať kartičky s obrázkami a textami, alebo deťom pomocou obrázkov vlastnými slovami vyrozprávať históriu toho, ako sa z prvých zvukov ľudských bytostí postupne vyvinula ušľachtilá podoba slovenského jazyka. Dobrodružstvo, ktoré nebolo jednoduché zhrnúť do malej knižočky, ale urobili sme všetko pre to, aby toto fascinujúce rozprávanie bolo dostupné malým školákom v podobe, v akej ho môžu pochopiť a zároveň sa k týmto informáciám môžu opakovane vracať v priebehu rokov. Bonusom je, že štruktúra a vyhotovenie knižočky umožňujú prinášať deťom príbeh nášho jazyka aj po častiach.

Doplnkové informácie

Rozmer

140 x 140 mm